A treia caramida in constructia ghidului parintelui

Parents guide

 
Am doua fetite minunate, cea mica de 4 ani si cea mare de aproape 8 ani (in noiembrie face 8). Le iubesc enorm, dar a fi mama nu este o stiinta exacta si trebuie sa inveti pe parcurs… sa te adaptezi situatiei.
Greselile majore pe care stiu ca le fac in relatia cu fetitele mele sunt:
– lipsa de rabdare – uneori nu am rabdare sa le explic totul in amanunt, nu am rabdare la tiradele de intrebari ale celei mici si apoi regret, incerc sa dreg eu situatia cum pot. Le-am explicat ca mami este adult, si ca uneori adultii au multe alte probleme si isi impart timpul intre mai multe activitati, totusi cred ca nu inteleg prea bine de ce nu sunt ele centrul universului meu (tot timpul, pentru ca in mare parte viata mea graviteaza in jurul lor);
– uneori mai ne certam, uneori mai ne suparam (poate, de multe ori, tot din cauza lipsei de rabdare) dar la finalul fiecarei zile incercam sa corectam situatia si sa ne pupam de noapte buna, sa ne acordam un timp de rasfat.

by Florym
_____________________
Articol care contribuie la construirea ghidului parintelui – “Si eu mai gresesc din cand in cand!”.

Articolele din aceasta categorie au rolul de a colecta de la membrii comunitatii muffyPEDIA ideile care vor sta la baza ghidului parintelui intitulat “Si eu mai gresesc din cand in cand!”. Greselile parintilor prezentate in articolele care vor primi cele mai multe like-uri vor fi cele care isi vor gasi calea, la finalul campaniei, in ghidul parintelui. Astfel vom avea o imagine clara cu cele mai importante 20 de greseli pe care le facem noi, ca parinti, si vom putea sa dezbatem impactul lor asupra copiilor, care sunt cauzele care le genereaza si ce solutii avem la indemana sa le evitam. In final, cu totii ne dorim sa gasim caile de a renunta la acele comportamente kidziferiene care sunt teribil de nocive.

In plus, mai avem surprize foarte frumoase de la partenerul nostru Mis Valigeria pentru copiii membrilor care primesc cele mai multe like-uri, g+1-uri si tweet-uri pe articolele postate in aceasta campanie. Daca inca nu stii despre ce este vorba, intra pe articolul campanie “Si eu mai gresesc din cand in cand!” ca sa vezi ce premii poti primi. Insa grabeste-te, numarul de participanti este limitat!

Daca iti place ce facem, nu uita sa iti creezi un cont pe platforma muffyPEDIA si sa dai like pe pagina noastra de facebook, ca sa poti fi la curent cu ultimele noutati. Daca ai un prieten caruia crezi ca i-ar prinde bine aceste informatii, fa-i si lui si noua o favoare impartasinde-i adresa site-ului!