A inceput constructia ghidului…

Parents guide

A fost dintotdeauna un vis al nostru! Un ghid de buzunar de unde fiecare dintre noi, parintii, sa ne putem inspira cand abordarile noastre nu sunt cele mai eficiente. Acum, toti fanii paginii de facebook muffyPEDIA putem pune umarul ca sa identificam impreuna cel mai des intalnite greseli in relatia cu copiii nostri. Ele vor sta la baza intocmirii ghidului despre care vorbim. In plus, partenerul nostru, Mis Valigeria, ne-a pregatit si cateva supercadouri pentru cei care dorim sa ne implicam in acest demers.

Cum poti pune si tu umarul la constructia ghidului parintelui? In 3 pasi simpli:
– intra pe platforma muffyPEDIA si  creaza-ti un conthttp://muffypedia.ro/register/
– apoi trimite un e-mail catre muffyPEDIA.ro@gmail.com in care sa enumeri maxim 3 greseli importante pe care le faci in relatia cu copilul tau. Ideile tale vor sta la baza unui articol ce va fi publicat pe muffyPEDIA, avandu-te pe tine ca autor
promoveaza acest articol in asa fel incat sa fii tu cel care aduna, cumulat, cele mai multe like-uri, g+1-uri si tweet-uri

Urmand acesti pasi simpli te asiguri ca ideile tale sunt cele care merita sa ajunga in ghidul parintelui, intitulat “Si eu mai gresesc din cand in cand!”. In acelasi timp, iti cresti sansele sa castigi un supercadou pentru copilul tau de la Mis Valigeria, partenerul oficial al muffyPEDIA la aceasta initiativa.

Dincolo de faptul ca e intotdeauna de ajutor sa gasim cateva sfaturi bune exact atunci cand avem nevoie de ele, ghidul parintilor mai are o sursa de inspiratie. O campanie “Child Friendly Australia” pentru constientizarea parintilor asupra faptului ca actiunile noastre reprezinta modele pentru copii. Altfel spus, copiii vad, copiii fac:

Varianta simplificata a regulamentului o poti gasi accesand: Regulament simplificat concurs muffyPEDIA & Mis Valigeria!

Regulamentul integral al concursului il poti vizualiza accesand link-ul: Regulament concurs muffyPEDIA & Mis Valigeria!

 

* Ghidul “Si eu mai gresesc din cand in cand!” este sustinut  si de partenerii nostri:
Promovat pe Concursurile.com
Concursuri online
Konkurs.ro