JOCURI CU COPIII

Parents and cildren playingNu cred ca mai sunt inca parinti care neaga importanta jocului in dezvoltarea copilului. Daca mai sunt, si chiar sunt printre noi, atunci ii invitam sa nu piarda vremea pe MuffyPedia.ro, aceasta platforma nu este pentru ei.
De ce jocul, totusi? Jocul dezvolta copilul pe foarte multe zone, intr-o maniera interesanta si distractiva. Il ajuta sa isi exerseze imaginatia, gandirea, abilitatea de a rezolva probleme, increderea in fortele proprii, spiritul de competie si nu numai. In plus faptul ca noi, parintii, suntem cei care faciliteaza aceasta experienta foarte placuta pentru ei conduce la o imbunatatire consistenta a relatiei parinte-copil si reduce semnificativ divergentele de opinii intre noi si copii.

Ne dorim sa fim alaturi de copiii nostri, ne dorim sa participam alaturi de ei in jocuri cat mai distractive si cat mai educative. Dar ce facem cand vrem sa ne jucam dar ne lipseste inspiratia? Vi s-a intamplat vreodata sa va doriti sa va angajati cu copilul intr-un joc dar sa nu aveti nici o idee care ar putea fi? Daca da, aici vom gasi cu siguranta o sursa foarte puternica de inspiratie in aceasta privinta. O colectie consistenta de jocuri educative pe care le putem practica impreuna cu copiii nostri, in functie de grupa de varsta din care fac parte, care ne va ajuta in mod cert.

MuffyPedia,
Parinti buni, copii cuminti