A unsprezecea caramida in constructia ghidului parintelui

Parents guide

 
Greseala mea cea mai mare a fost aceea ca l-am rasfatat foarte mult, asta si datorita faptului ca era un copil plangacios. Acum a mai crescut si pare sa fi pastrat aceeasi atitudine.
O alta greseala a fost aceea ca l-am dat la o scoala speciala din cauza unui director de scoala caruia nu i-a convenit ca este plangacois, inca din prima zi de scoala.
Iar a treia a fost aceea ca nu am stat alaturi de copil toti cei 2 ani la care aveam dreptul, ci am optat sa stau doar 11 luni acasa, dupa care m-am intors la serviciu.

by lilipop72
_____________________
Articol care contribuie la construirea ghidului parintelui – “Si eu mai gresesc din cand in cand!”.

Articolele din aceasta categorie au rolul de a colecta de la membrii comunitatii muffyPEDIA ideile care vor sta la baza ghidului parintelui intitulat “Si eu mai gresesc din cand in cand!”. Greselile parintilor prezentate in articolele care vor primi cele mai multe like-uri vor fi cele care isi vor gasi calea, la finalul campaniei, in ghidul parintelui. Astfel vom avea o imagine clara cu cele mai importante 20 de greseli pe care le facem noi, ca parinti, si vom putea sa dezbatem impactul lor asupra copiilor, care sunt cauzele care le genereaza si ce solutii avem la indemana sa le evitam. In final, cu totii ne dorim sa gasim caile de a renunta la acele comportamente kidziferiene care sunt teribil de nocive.

In plus, mai avem surprize foarte frumoase de la partenerul nostru Mis Valigeria pentru copiii membrilor care primesc cele mai multe like-uri, g+1-uri si tweet-uri pe articolele postate in aceasta campanie. Daca inca nu stii despre ce este vorba, intra pe articolul campanie “Si eu mai gresesc din cand in cand!” ca sa vezi ce premii poti primi. Insa grabeste-te, numarul de participanti este limitat!

Daca iti place ce facem, nu uita sa iti creezi un cont pe platforma muffyPEDIA si sa dai like pe pagina noastra de facebook, ca sa poti fi la curent cu ultimele noutati. Daca ai un prieten caruia crezi ca i-ar prinde bine aceste informatii, fa-i si lui si noua o favoare impartasinde-i adresa site-ului!