Stiinta persuasiunii in parenting

Science of persuasion

Cei mai multi dintre noi stiu prea bine ca, oricare ar fi rolul pe care il detinem, mare parte din succes se datoreaza abilitatii de a-i convinge pe ceilalti sa spuna “DA” la solicitarile noastre. Indiferent ca vorbim de munca, de prieteni sau de familie, nu putem neglija aceste aspecte. Ceea ce e posibil sa nu stim, insa, este ca exista o gama vasta de studii in domeniul procesului de influentare. Iar concluziile acestor studii e posibil sa va surprinda!

Fara a mai intinde vorba, va lasam sa urmariti unul din cele mai bune clipuri care exemplifica principalele tehnici care le putem folosi pentru a ne creste considerabil sansele ca cineva sa spuna mai degraba “DA” la o solicitare de-a noastra. Si unde ne este mai de folos sa cunoastem tehnicile care ne pot ajuta sa obtinem un “DA” decat in relatia cu copiii nostri? Clipul se bazeaza pe concluziile desprinse din lucrarea Psihologia persuasiunii, de Robert B. Cialdini:

 

_____________________
Mai e timp doar pana pe 15.10.2014….
… sa te inscrii in campania pentru construirea ghidului parintelui. In plus poti castiga unul dintre cele 3 supercadouri pentru juniorul tau. Nu te lasa pe ultima suta de metri pentru ca locurile sunt limitate!

Slider - Parents guide

Vreau sa intru in liga luptator antiKIDZIFER si sa primesc newsletter-ul muffyPEDIA.ro. Mai ales ca e gratis!