Sa le costumam pe Anna si Elsa, surorile din regatul de gheata

Jocuri de fete, jocuri copii 4 ani, costumam pe Anna si Elsa,surorile din regatul de gheata

Sa le costumam pe Anna si Elsa, surorile din regatul de gheata este un joc pentru copiii de 3-5 ani prin care exersam creativitatea si simtul esteticului la copii, in mod special la fete. Cuprinde mai multe tipuri de obiecte vestimentare si nu numai pe care le putem folosi pentru a crea tinute complete pentru Anna si Elsa. E usor de inteles si foarte amuzant de jucat.

Obiectiv
Obiectivul jocului este parcurgem toti pasii pentru a le face pe Elsa si pe Anna sa fie sclipitoare.

Instructiuni
Se folosesc pe rand toate categoriile de articole, in orice configuratie dorim. La final Anna si Elsa vor fi unice pentru ca sunt nenumarate combinatii posibile.

Altele
La sfarsit se poate salva poza modelului unic creat de copilul tau pentru a fi impartasit cu prietenii. Este disponibil si pe tablete si telefoane mobile in masura in care sunt instalate plugin-urile necesare.

Categorie
Jocuri de fete, jocuri pentru copii de 3 ani, jocuri pentru copii de 4 ani, jocuri pentru copii de 5 ani. Jocuri cu bebelusi, jocuri pentru copii de 6 ani.


Vezi alte jocuri similare in categoria Jocuri pentru copii

_____________________
Aprecierea ta ne da energia sa continuam!
Daca iti place ce facem, nu uita sa iti creezi un cont pe site sau sa dai like pe Pagina de Facebook, ca sa poti fi la curent cu ultimele noutati. Daca ai un prieten caruia crezi ca i-ar prinde bine sa se uite peste aceste randuri, fa-i si lui si noua o favoare si impartaseste cu el linkul articolului!

Vreau sa fiu la curent cu mai noi jocuri pentru copii, din newsletterul muffyPEDIA.ro: