Regulament simplificat concurs muffyPEDIA & Mis Valigeria

Parents guide

Organizatorul Concursului ”Si eu mai gresesc din cand in cand!”, este muffyPEDIA [http://muffyPEDIA.ro] in parteneriat cu Mis Valigeria [http://valigeria.ro].

Pentru a se putea inscrie la Concurs, participantii trebuie sa fie fani ai paginii de facebook muffyPEDIA  (cu alte cuvinte sa fi dat LIKE la pagina de facebook muffyPEDIA pana la momentul inscrierii in concurs).

MECANISMUL CONCURSULUI
Pas 1. Intra pe platforma muffyPEDIA si creaza-ti un cont – http://muffypedia.ro/register/. Pentru a putea participa la concurs e necesar sa ramana bifa pusa in campul “Doresc sa ma inscriu la concursul muffyPEDIA.ro!”. Confirma, pe e-mailul primit automat, inscrierea ta in lista pentru concurs.
Pas 2. Trimite un e-mail (de pe aceeasi adresa cu care te-ai inregistrat pe site) catre adresa muffyPEDIA.ro@gmail.com cu urmatorul format:
Subiect:     Concurs muffyPEDIA username (unde username este username-ul ales de tine la inscrierea pe muffyPEDIA)
Continut:    In continutul e-mailului te rugam sa enumeri maxim 3 greseli importante pe care le faci in relatia cu copilul tau. Semneaza-te cu numele si prenumele tau (cele reale, pentru a putea valida faptul ca esti unul dintre fanii paginii https://www.facebook.com/MuffyPedia). Dupa primirea e-mail-ului, muffyPEDIA va publica un articol cu continutul e-mailului tau si cu tine ca autor. Linkul catre acel articol il vei primi ca reply la e-mailul tau.
Pas 3. Promoveaza articolul tau astfel incat sa fii tu cel care aduna, cumulat, cele mai multe LIKE-uri, g+1-uri si Tweet-uri de la prietenii tai.

Vor participa la concurs doar primii 100 de oameni care urmaresc cei trei pasi de mai sus si indeplinesc toate celelale conditii impuse de prezentul regulament.

SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI
Premiile acordate vor fi:
locul I un rucsac Disney cu personaje Plusica* (prag de calificare – cumulat minim 40 LIKE-uri, g+1-uri si Tweet-uri);
locul II o gentuta Disney cu personaje Mickey* (prag de calificare – cumulat minim 25 LIKE-uri, g+1-uri si Tweet-uri);
locul III un penar Disney cu personaje Frozen* (prag de calificare – cumulat minim 10 LIKE-uri, g+1-uri si Tweet-uri).

* – la solicitarea castigatorului premiul se poate inlocui cu o alta varianta din aceeasi gama de produse, pentru baietel sau fetita, dupa caz, in functie de disponibilitatea in stocul Partenerului. Imaginile premiilor din banner-ul concursului sunt prezentate cu titlu orientativ.

Castigatorilor concursului li se va aduce la cunostinta rezultatul concursului in 24 de ore dupa incheierea jurizarii, astfel: vor fi contactati prin e-mail si li se va afisa numele pe paginile muffyPEDIA de pe urmatoarele retele de socializare: Facebook, Google+, Twitter.

Regulamentul integral al concursului il puteti vizualiza accesand link-ul: Regulament concurs muffyPEDIA & Mis Valigeria!