Regulament concurs muffyPEDIA & Mis Valigeria

Parents guide

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI
Organizatorul Concursului ”Si eu mai gresesc din cand in cand!”, denumit in continuare „Concursul”, este muffyPEDIA [http://muffyPEDIA.ro] in parteneriat cu Mis Valigeria [http://valigeria.ro], denumit in continuare “Partenerul”.

Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, denumit in continuare „Regulament”, care este obligatoriu pentru toti participantii.

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI
Concursul se va desfasura in perioada [15] septembrie – [15] octombrie 2014 pe site-ul muffyPEDIA.ro si pe paginile muffyPEDIA de pe urmatoarele retele de socializare: Facebook, Google+, Twitter.

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE
Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea. Nu pot participa angajati ai Organizatorului sau ai partenerului Mis Valigeria, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale, ori incearca sa fraudeze sau sa manipuleze mecanismul concursului.

Participantii la concurs trebuie sa detina un cont de Facebook, o adresa de e-mail valida si nume/prenume reale.

Pentru a se putea inscrie la Concurs, participantii trebuie sa fie fani ai paginii de facebook muffyPEDIA  (cu alte cuvinte sa fi dat LIKE la pagina de facebook muffyPEDIA pana la momentul inscrierii in concurs).

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI
Pas 1. Intra pe platforma muffyPEDIA si creaza-ti un cont – http://muffypedia.ro/register/. Pentru a putea participa la concurs e necesar sa ramana bifa pusa in campul “Doresc sa ma inscriu la concursul muffyPEDIA.ro!”. Confirma, pe e-mailul primit automat, inscrierea ta in lista pentru concurs.
Pas 2. Trimite un e-mail (de pe aceeasi adresa cu care te-ai inregistrat pe site) catre adresa muffyPEDIA.ro@gmail.com cu urmatorul format:
Subiect:     Concurs muffyPEDIA username (unde username este username-ul ales de tine la inscrierea pe muffyPEDIA)
Continut:    In continutul e-mailului te rugam sa enumeri maxim 3 greseli importante pe care le faci in relatia cu copilul tau. Semneaza-te cu numele si prenumele tau (cele reale, pentru a putea valida faptul ca esti unul dintre fanii paginii https://www.facebook.com/MuffyPedia). Dupa primirea e-mail-ului, muffyPEDIA va publica un articol cu continutul e-mailului tau si cu tine ca autor. Linkul catre acel articol il vei primi ca reply la e-mailul tau.
Pas 3. Promoveaza articolul tau astfel incat sa fii tu cel care aduna, cumulat, cele mai multe LIKE-uri, g+1-uri si Tweet-uri de la prietenii tai.

Informatii suplimentare:

Vor participa la concurs doar primii 100 de oameni care urmaresc cei trei pasi de mai sus si indeplinesc toate celelale conditii impuse de prezentul regulament. Cand se va atinge cel de-al 100-lea participant vom anunta pe paginile din retelele sociale (Facebook, Twitter si Google+) ca s-a pus stop inscrierilor la acest concurs. Toate e-mailurile trimise ulterior acestor postari nu vor mai fi validate si nu vor participa in concurs.

SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI
Premiile acordate vor fi:
locul I un rucsac Disney cu personaje Plusica* (prag de calificare – cumulat minim 40 LIKE-uri, g+1-uri si Tweet-uri);
locul II o gentuta Disney cu personaje Mickey* (prag de calificare – cumulat minim 25 LIKE-uri, g+1-uri si Tweet-uri);
locul III un penar Disney cu personaje Frozen* (prag de calificare – cumulat minim 10 LIKE-uri, g+1-uri si Tweet-uri).

* – la solicitarea castigatorului premiul se poate inlocui cu o alta varianta din aceeasi gama de produse, pentru baietel sau fetita, dupa caz, in functie de disponibilitatea in stocul Partenerului. Imaginile premiilor din banner-ul concursului sunt prezentate cu titlu orientativ.

SECŢIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORULUI
Castigatorii vor fi desemnati in urma evaluarii numarului total de LIKE-uri, g+1-uri si Tweet-uri adunate pe articolul trimis catre concurs. Toti participantii la concursul ”Si eu mai gresesc din cand in cand!” trebuie sa indeplineasca conditiile Regulamentului.

Comisia de evaluare a numarului de LIKE-uri, g+1-uri si Tweet-uri  va fi alcatuita din 2 reprezentanti, un reprezentant din partea Organizatorului si un reprezentant din partea Partenerului.

SECTIUNEA 8. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI
Castigatorilor concursului li se va aduce la cunostinta rezultatul concursului in 24 de ore dupa incheierea jurizarii, astfel: vor fi contactati prin e-mail si li se va afisa numele pe paginile muffyPEDIA de pe urmatoarele retele de socializare: Facebook, Google+, Twitter.

In cazul in care castigatorii nu trimit in 72 de ore informatiile solicitate de Organizator sau daca au furnizat date de contact eronate/incomplete, premiul se va acorda altui participant, ales de Comisia prestabilita prin acelasi mecanism.

Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorilor din motive care nu tin de el.

Castigatorii vor intra personal in posesia premiului premiul prin posta/curier, taxele fiind suportate de catre Organizator. Inainte de trimiterea premiului castigatorul/castigatoarea trebuie sa trimita pe e-mail Organizatorului o copie dupa buletin sau cartea de identitate si adresa de expediere.

La receptionarea premiului castigatorul trebuie trimita un e-mail de confirmare de primire catre Organizator.

Premiile vor fi expediate prin posta/curier numai la adrese de pe teritoriul Romaniei.

SECTIUNEA 9. DREPTURI DE AUTOR
Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare informatiilor trimise sau a unor imagini inadecvate sau fara drepturi de autor.

SECTIUNEA 10. INCETAREA CONCURSULUI
Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 15 octombrie 2014, ora 24.00. Concursul mai poate inceta inainte de termen în cazul producerii unui eveniment de forta majora – de natura a face imposibila derularea lui.

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL CONCURSULUI
Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe site-ul Organizatorului. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi anuntate pe urmatoarele retele de socializare: Facebook, Google+, Twitter.

SECTIUNEA 12. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE
Organizatorul campaniei nu este raspunzator de plata altor taxe sau a altor obligatii financiare legate de premiul oferit, acestea cazand in sarcina persoanei castigatoare.

SECTIUNEA 13. LITIGII
In cazul unor litigii aparute intre Organizator si/sau Partener si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

SECTIUNEA 14. ALTELE
Varianta simplificata a regulamentului o puteti vizualiza accesand urmatorul link: Regulament simplificat concurs muffyPEDIA & Mis Valigeria!