Pou, e timpul pentru barbierit

Jocuri cu barbi - Pou, e timpul pentru ras barba

Pou, e timpul pentru barbierit este un joc pentru copiii de 3-5 ani prin care invatam si exersam barbieritul. Este unul dintre jocurile cu barbi care au atat de multa cautare la copii. Cuprinde mai multe tipuri de instrumente care se folosesc intr-un salon de barbierit si cu care baietii se pot familiariza. E usor de inteles si foarte amuzant de jucat.

Obiectiv
Obiectivul jocului este parcurgem toti pasii pentru a-l barbieri pe Pou.

Instructiuni
Se folosesc pe rand toate ustensilele pana parcurgem toti pasii. La final Pou trebuie sa fie barbierit si ingrijit.

Altele
Este disponibil si pe tablete si telefoane mobile in masura in care sunt instalate plugin-urile necesare.

Categorie
Jocuri de baieti, jocuri cu barbi, jocuri pentru copii de 3 ani, jocuri pentru copii de 4 ani, jocuri pentru copii de 5 ani. Jocuri cu bebelusi, jocuri pentru copii de 6 ani.


Vezi alte jocuri similare in categoria Jocuri pentru copii

_____________________
Constructia ghidului parintilor incepe!

Ti se intampla uneori sa iti pierzi rabdarea cu copilul tau si sa tipi la el sau sa il certi? Ti se mai intampla sa poti colabora cu copilul tau doar daca il “mituiesti” cu niste dulciuri? Ti se intampla vreodata sa obtii o promisiune de la copilul tau dar imediat dupa asta sa nu o mai respecte?

Afla care sunt mecanismele care genereaza aceste situatii si cum putem noi, ca parinti, sa avem cele mai bune abordari pentru a avea o relatie armonioasa cu copiii nostri. Raspunsurile doar in ghidul parintilor muffyPEDIA intitulat “Si eu mai gresesc din cand in cand!”. Proiectul se va derula in urmatoarele saptamani si va fi gratuit pentru toti membrii platformei muffyPEDIA!

Inscrie-te cu adresa ta de email ca sa primesti GRATUIT ghidul parintelui muffyPEDIA!