A optsprezecea caramida in constructia ghidului parintelui

Parents guide

Din experienta mea, as sublinia urmatoarele greseli importante in relatia cu copilasul meu:

– i-am creat un grad ridicat de dependenta fata de mine (nu pot pleca nicaieri fara ea, nu o pot lasa acasa cu altcineva);
– cedez de multe ori in fata ei si asta ma face sa imi pierd autoritatea;
– neglijam propria viata personala pentru ca dedicam tot timpul celei mici.

by Preda Claudia Gabriela
_____________________
Articol care contribuie la construirea ghidului parintelui – “Si eu mai gresesc din cand in cand!”.

Articolele din aceasta categorie au rolul de a colecta de la membrii comunitatii muffyPEDIA ideile care vor sta la baza ghidului parintelui intitulat “Si eu mai gresesc din cand in cand!”. Greselile parintilor prezentate in articolele care vor primi cele mai multe like-uri vor fi cele care isi vor gasi calea, la finalul campaniei, in ghidul parintelui. Astfel vom avea o imagine clara cu cele mai importante 20 de greseli pe care le facem noi, ca parinti, si vom putea sa dezbatem impactul lor asupra copiilor, care sunt cauzele care le genereaza si ce solutii avem la indemana sa le evitam. In final, cu totii ne dorim sa gasim caile de a renunta la acele comportamente kidziferiene care sunt teribil de nocive.

In plus, mai avem surprize foarte frumoase de la partenerul nostru Mis Valigeria pentru copiii membrilor care primesc cele mai multe like-uri, g+1-uri si tweet-uri pe articolele postate in aceasta campanie. Daca inca nu stii despre ce este vorba, intra pe articolul campanie “Si eu mai gresesc din cand in cand!” ca sa vezi ce premii poti primi. Insa grabeste-te, numarul de participanti este limitat!

_____________________
Daca iti place ce facem, nu uita sa iti creezi un cont pe platforma muffyPEDIA si sa dai like pe pagina noastra de facebook, ca sa poti fi la curent cu ultimele noutati. Daca ai un prieten caruia crezi ca i-ar prinde bine aceste informatii, fa-i si lui si noua o favoare si impartaseste-i adresa site-ului!