Nu duceti copiii la lectii de dans

Don't take your kids to dancing lessons

Dansul – o succesiune de miscari ritmice in sincron cu muzica, relaxare, exprimare artistica, unitate intre trup si spirit. Aparent numai lucruri bune pot iesi dintr-un stil de viata plin de dans. Asa credeam si noi pana sa intram in posesia unui clip care a facut deja inconjurul planetei.

Cei doi copii din Rep Moldova, protagonisti ai acestui clip, iau lectii de dans de ceva vreme si participa activ la concursuri de specialitate. Ocazional ei participa si la evenimente cu sesiuni demonstrative de dans pentru invitati. Filmul de mai jos este inregistrat in timpul unei astfel de sesiuni demonstrative. Nu ne putem imagina ce parinte ar dori sa isi vada copiii ajungand in halul acesta! Urmariti clipul pana la capat pentru ca fiecare secunda a lui arata profunzimea cu care acesti copii sunt infectati cu acest asa numit “dans”!

Disclaimer: articolul acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare!

_____________________
Aprecierea ta ne da energia sa continuam!
Daca iti place ce facem, nu uita sa iti creezi un cont pe site sau sa dai like pe Pagina de Facebook, ca sa poti fi la curent cu ultimele noutati. Daca ai un prieten caruia crezi ca i-ar prinde bine sa se uite peste aceste randuri, fa-i si lui si noua o favoare si impartaseste cu el linkul articolului!

Vreau sa intru in liga luptatorilor antiKIDZIFER si sa primesc newsletter-ul muffyPEDIA.ro. Mai ales ca e gratuit!