Continuam dupa 40 de saptamani?

Pregnant woman

Nu e un secret pentru nimeni ca perioada de sarcina pentru o femeie este de circa 40 de saptamani. Sunt si exemple de sarcini care au depasit cu mult perioada normala, cea mai lunga sarcina inregistrata, pana de curand, datand din 1944. Este vorba despre Beulah Hunter, 25 ani la momentul nasterii, care a avut o perioada documentata de 375 de zile. Fetita, Penny Diana, s-a nascut sanatoasa si normala, desi dezvoltarea i-a fost usor intarziata de timpul foarte mare petrecut in pantecul mamei.

La mamifere, cea mai lunga perioada de gestatie o regasim la elefanti si este in jur de 19-22 luni. Exista, insa, unele specii de rechini pentru care perioada de gestatie, relevata in studii, poate ajunge si pana la 3 ani si jumatate. Cu siguranta o rechinita din aceasta se gandeste de doua ori inainte sa demareze un proiect cu rechinul ei!

De aici lucrurile iau cu adevarat o intorsatura neasteptata. Se pare ca cercetatorii unei celebre universitati din Marea Britanie au reusit sa documenteze in secret, inclusiv cu camere ascunse, cazul unei femei care nu doar ca a depasit perioada normala de sarcina a unui om, dar a reusit sa devina “animalul” cu cea mai lunga perioada de gestatie, depasind chiar si specia de rechini despre care va vorbeam anterior ultim! Practic in felul acesta a dobandit distinctiile ezoterice de rang maxim posibil pentru specia umana, surclasand si rechilienii! Unii indraznesc, poate pe buna dreptate, chiar sa o supranumeasca Baphomedos al oamenilor.

Este incredibil! Urmariti, in continuare, filmarile postate de LiveLeak:

Disclaimer: articolul acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare!

_____________________
Aprecierea ta ne da energia sa continuam!
Daca iti place ce facem, nu uita sa iti creezi un cont pe site sau sa dai like pe Pagina de Facebook, ca sa poti fi la curent cu ultimele noutati. Daca ai un prieten caruia crezi ca i-ar prinde bine sa se uite peste aceste randuri, fa-i si lui si noua o favoare si impartaseste cu el linkul articolului!